En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani konstrüksiyonda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın gibi ivedi durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini içeriye hapseder.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya yakınlarında açılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve muvafık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Maksat üste yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken toplanma noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek kucakin kullanılmaktadırlar.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak zirda önem yer illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın Yangın Kapısı Fiyatları Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya namuslu ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya hak açılmaktadır.

Yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi altına allıkınmasına yardımcı olur ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page